Indiase ambassadeur te Caracas bezoekt Minister President Rhuggenaath


Indiase ambassadeur te Caracas bezoekt Minister President Rhuggenaath

WILLEMSTAD – De Indiase ambassadeur te Caracas, dhr. Rahul Shrivastava, heeft dinsdag 11 juli jl. een kennismakingsbezoek gebracht aan Minister President Rhuggenaath. De ambassadeur is tevens Consul Generaal van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en de BES eilanden. Dit was het eerste bezoek van de ambassadeur aan Curaçao. Doel van het bezoek was een kennismaking van het eiland en de mogelijkheden verkennen voor verdere samenwerking tussen beide landen. Naast de historische, economische en culturele banden zijn daarnaast andere mogelijkheden besproken die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Curaçao, die samenvallen met de onderwerpen van het regeerprogramma.

Advertisements